Osmoza inversa semi-industriala

 Sistemul de osmoza inversa este des utilizat ca metoda de filtrare semi-industriala . Structura acestiu sistem permite instalarea a 3 pana la 6 membrane osmotice in functie de gradul de filtrare ce se doreste a fi obtinut.
Apa astfel obtinuta poate fi utilizata in laboratoare, indistria farmaceutica, restaurante, scoli, gradinite, spitate, oriunde este necesara o apa cu un inalt grad de puritate.

demineralizare,osmoza inversa,osmoza industriala

Sistemul este prevazut cu o electropompa care asigura presiunea necesara bunei functionari a echipamentului chiar si in locurile unde presiunea apei din sistemul de alimentare este scazuta. Aceasta pompa este capabila sa functioneze in conditii de exploatare indelungata si intensiva, in comparatie cu pompele ce echipeaza sistemele de osmoza standard.

Sistemele sunt echipate cu un sistem automat de spalare a membranelor. Astfel, la fiecare pornire a sistemului, membranele sunt spalate automat, intensiv, timp de cateva secunde. Acest lucru impiedica depunerea de bacterii pe suprafata membranelor.

Sistemele RO-200,300, 400, 500 sau 600 pot fi utilizate in restaurante, baruri, societati de cattering precum si la expresoarele de cafea, masini de spalat vase, etc. Apa furnizata de aceste sisteme este ideala si pentru consumul uman.

In functie de necesitati, sistemele pot fi echipate cu tancuri presurizate pentru stocarea apei. Tancurile pot avea capacitatea de 12 litri, 37 litri, 76 litri.

Parametri:
Debit: 32, 47.5, 63, 79, 95 litri / h
Temperatura apei :4 - 45 grade C
Presiunea apei: 1,5 - 6,0 bar.
TDS max : 2000 ppm

osmoza inversa semiindustriala

Mini galerie

osmoza inversa demineralizare,osmoza inversa,osmoza industriala

Demineralizarea apei

Esenţa procesului de osmoza inversa este separarea apei de substanţele dizolvate în ea, fără a utiliza substanţe chimice.

Contact rapid

Adresa: Bd. Timisoara, nr. 92, Bucuresti
Tel: 0751 052 030
Tel/Fax: 021 444 00 94
E-mail: office@tratarea-apei.ro